Био

Избрала съм да дойда на този свят на 26 март 1977 година в прекрасния и романтичен град на тепетата и траките – Пловдив. Родена съм под знака на амбициозния и силен по дух Овен, което винаги ми е помагало да оцелявам в битките на живота.

Първите ми детски години преминаха на село, в двора на семейната ни къща в живописното село Катуница. Там се научих да наблюдавам природата, нейните цикли, да се сливам с нейната хармония, да я разбирам. Научих се да се грижа за домашни любимци, научих какво е да играеш и тичаш на свобода. Научих се да живея семпло и да виждам красотата и радостта на живота в дребните неща.

Изучавах романтичния френски език във френска гимназия, след това мениджмънт, търговия и маркетинг в Датския колеж, учих се да бъда специалист по реклама и дизайн. Продължих с икономическо образование – бизнес администрация в Нов Български Университет. Цял живот се учих да бъда добър икономист и маркетинг специалист, а накрая се оказа, че това далеч не е моето призвание. Рекламата обаче ми харесва и ми доставя огромно удоволствие да се занимавам с дизайн.

Работих като рекламен специалист в агенции, като маркетинг мениджър в големи компании, като специалист “работа с клиенти” във водеща медия, издигнах се до изпълнителен директор на рекламна агенция. Работих за изграждането на брандове, правих кампании, организирах събития.

В последните години управлявах своя собствена агенция, която се занимаваше със събития, имиджмейкинг, рекламни и ПР кампании основно на духовни семинари и такива за личностно развитие. Именно там се запознах с много интересни хора, ментори, коучове и гурута. Това разпали интереса ми към духовното, към израстването и себеразгръщането, към най-важната работа – тази върху себе си. Поканих и организирах едни от първите в България транс ченълинг сесии с известния Лос Анжелиски гуру Риз Мирца, които разтърсиха не само света на другите, но най-вече моя свят. Моето пробуждане започна от там. Заредиха се поредица от събития, духовни и за личностно развитие, тренинги, семинари, уъркшопи. Научих много различни техники и практики, срещнах се с много интересни хора и те ми дадоха много. Работих върху своето себеразвитие и преживях много.

След лична житейска драма, която ме разтърси сериозно, се оказа че съм болна от Хашимото. След дълга борба с тази болест бавно започнах да осъзнавам, че тя не е случайно в живота ми. Тя имаше на какво да ме научи. Научи ме на любов към себе си. Така създадох групата “Да заОбичаш Себе Си” и започнах да пиша, споделям и изразявам себе си. След време осъзнах, че моето призвание е да помагам на хората да се преоткрият и да си върнат любовта към себе си и другите.