Консултации

ЛАЙФ КОУЧ КОНСУЛТАЦИИ

Определено смятам, че в днешно време да си учител на някой е вече остаряло и ненужно. Аз самата дълго време се бунтувах срещу идеята да създам всичко това и да се нарека "лайф коуч". Вярвам, че в днешно време всеки е учител на другия. Всеки човек, който срещаме е там поради причина и служи за наше огледало. Във този смисъл всеки на всеки е учител и ние се учим взаимно един от друг. Но живота ми беше изпълнен с толкова препятствия, предизвикателства и уроци, че когато се запитах кое е това което аз лично мога да дам на другите, за да се опитам да направя света едно малко по-добро място, отговора беше ясен – Трябва да споделя себе си и опита си с другите. Сега вече знам и живея с тази мисия – живея живота си, уча уроците си, приемам и преминавам през предизвикателствата на живота, за да споделя всичко това с вас!

Благодаря ви, че ме правите част от вашият път! Той е съкровен и аз се чуствам привилегирована да ви съпътствам!

Аз не съм ваш учител, ментор или гуру. Аз съм вашият спътник, който с радост ще сподели всичко по Пътя ви към връщането на любовта към себе си! Аз съм вашият доверен приятел, който ще ви сподели своя опит в това израстване и ще ви помогне да направите своя собствен!

Благодаря ви, че ми доверявате най-скъпото – Себе си!

Еднократна консултация-среща с анализ и препоръки

На тази среща ще споделиш това, което ти тежи и което искаш да се промени в живота ти. Ще си поговорим за всичко, което не е в хармония с теб и което ти пречи да бъдеш най-добрата версия на себе си. Ще създадем споделено пространство на доверие и съпричастност. Накрая ще получиш моят личен анализ, изработен специално за теб и твоите нужди и желания, както и препоръките ми за промяна на стила на живот.

(more…)

Индивидуални лайф коуч консултации

Периодични срещи-консултации, които започват от една първа среща, на която ще поговорим най-обстойно за всичко, което би искал да се промени в живота ти. Ще ти направя подробен анализ, препоръчителни упражнения и промяна на ежедневни навици. Заедно ще изготвим твоя лична мотивационна програма. Ще споделяме, следим и коригираме резултатите по време на целият трансформационен процес. Ще бъда неотлъчен спътник до теб, когато имаш нужда от подкрепа и напътствия.

(more…)

Водени медитации

Понякога не ни е достатъчно някой да ни каже как да си направим медитация. Понякога ни е толкова трудно да изключим съзнанието си и да се отдадем на процеса на медитиране. Имаме много страхове, незнание и блокажи, които ни спират да се отпуснем и да изпълним медитацията, която да ни донесе положителни резултати. В такива моменти имаме нужда да има някой до нас, който да ни посочи пътя, който да ни направлява и да бъде до нас. Аз мога да бъда този ваш доверен спътник.

(more…)