e-book_present_small

 

Имам невероятно голямото удоволствие и радост да ви представя първата си книга.

 

„Да заОбичаш Себе си за 11 дни“

 

Книгата е електронна (е-книга) и е напълно БЕЗПЛАТНА! Моят подарък за всички вас!

Нямате представа колко ми е приятно да ви я представя. Отдавна я мисля и пиша, всъщност тя си се пише сама. Откакто създадох програмата „Да заОбичаш Себе си“ я пиша почти всекидневно. Чрез себе си, чрез програмата, чрез клиентите и техния опит. Без вас тази книга нямаше да може да бъде написана и за това искам да ви кажа едно голямо – Благодаря! Благодаря, че ми доверявате най-ценното – Себе си! И опита си!

За книгата:

11 начина да започнете да обичате себе си повече. За всеки ден по един начин. Разбира се, че е малко идеалистично да вярвам, че за 11 дни някой може да започне да се обича. Но поне може да направи опит и да постави първите важни крачки по този невероятно изумителен път на себепознание и себелюбов. Моят съвет – Четете и осмисляйте по 1 съвет всеки ден. Започвайте всяка сутрин като прочетете 1 съвет от книгата и през целия ден се опитвайте да се придържате към съвета. Ще забележите колко е важно и след време ще видите, че живота ви започва да се променя. И така, дори и да не успеете за 11 дни, надявам се за 11 седмици да започнете да променяте живота си и себеусещането си. Това вече не е чак толкова идеалистично, нали?!?

Аз лично вярвам във вас!

Лидия 

 

Откъс от книгата:

Защо да обичаме себе си е толкова важно? Защо са ни учили точно обратното – че да поставяш себе си пред другите е егоистично? Защо повечето от нас се чувстват жертви в живота? Въпроси, на които е важно да си отговорим, ако искаме да имаме живота, за който мечтаем. Защото според мен всяко нещо, всеки успех, всяко щастие, всяка сбъдната мечта тръгва първо от там – от любовта и уважението към себе си. Замислете се – ако не обичате себе си ще можете ли истински и без преструвки да обичате някой друг? Ако не уважавате собствените си успехи и проекти, ще можете ли да се възхитите на успехите на някой друг? Да обичаме себе си би трябвало да е нещо естествено. Ние сме най-важните в нашия свят, всъщност – ако ни нямаше нас то и нашия свят не би го имало. Цял един свят се върти само и единствено около нас – нашия. Тогава как е възможно да не обичаме и ценим себе си? Да не сме си ние най-важни и първи? Възможно е! Поради толкова много причини, които идват не от раждането ни, а от възпитанието ни. Раждаме се без дори да се замислим дали се обичаме или не. То е съвсем естествено. Наблюдавайте децата, най-малките деца! Те се обичат и за тях собствените нужди са най-важни. Това е естествено. После обаче се появяват родителите, които започват да ти обясняват как да се поставяш на първо място е “много, много лошо” и за това е редно “винаги, когато Тошко ти поиска камиончето да му го даваш”. Тоест, поставяй Тошко и неговите желания пред своите. След това се появява училището, където учителите доста години ни обясняват как трябва да се подчиняваме – на тях, на реда в училището, на по-възрастните, и така ние порастваме с представата, че всички и всичко друго е в пъти по-важно от нас. И това не стига, ами идва обществото, приятелите, средата. Възпитани по абсолютно същия начин като нас, те имат същите ценности и ние, за да се впишем в техния кръг и за да не сме аутсайдери приемаме ценностите им за даденост. Така лека по лека порастваме с усещане как трябва “на мравката път да правим”, “желанията на Тошко са по-важни от нашите” и “колко егоистично и неправилно е да поставяш себе си пред другите”. Така израства едно поколение хора, за които да се обичат е неправилно и осъдително. Тогава за какви успехи, уважение и постигане на мечти може да говорим? Никакви. Ето за това е толкова важно да се научим да се обичаме! Тоест – да си припомним! Да върнем естествената ни способност да се обичаме!

 

За да получите БЕЗПЛАТЕН достъп до електронната книга, моля РЕГИСТРИРАЙТЕ се тук.