Програми

Как да се освободим от минали връзки

Освободете се от товара на миналото, който носите на гърба си. Той ви пречи да разперите крилете си!

Или как практически да се освободим от миналите връзки…

Всяка връзка, в която влизаме, всяко отношение което имаме, ни създава и ни свързва с другия с енергийни връзки. Когато си тръгваме и приключваме отношенията си, ние мислим че е достатъчно да напуснем връзката физически. Енергийните връзки обаче остават и продължават да ни свързват с човека, и подсъзнателно на фино енергийно ниво продължават да влияят на живота ни. Понякога дори се случва това да влияя на настоящия ни живот в продължение на години, и не да не успеем да създадем нова връзка или да не сме щастливи с новата си връзка. Случва се дори да присъстваме като “призрак” от миналото в новата връзка на бившият си партньор, и дори да не подозираме за това, но онази част от нас която е “останала” там и трови настоящата връзка на бившият ни партньор, страда и ни влияе подсъзнателно. Не е достатъчно да скъсаме физическата връзка само, важно е да се погрижим и за енергийната такава. Тук ще ви дам практическо упражнение, което можете да следвате когато приключвате отношения. Можете да го правите и за минали връзки, кото отдавна са приключили, но вие усещате че още сте свързани с това по някакъв начин. Ако неможете да си намерите партньор, ако неможете да сте щастливи в настоящата си връзка, ако нещо ви пречи и тревожи в отношенията ви с другите, то най-вероятно имате непрекъснати енергийни връзки с бившите си партньори. Погрижете се за това и веднага ще почуствате ефекта.

Упражнение по приключване на енергийни връзки с бивши партньори:

Осигурете си спокойно място и време само за вас и за упражнението.

Дишайте дълбоко и се отпуснете. Най-добре е да се опитате да влезете в състояне на дълбока релаксация/медитация.

Освободете се от мислите си. Изчистете съзнанието си. Не мислете. Останете само по чиста интуиция.

Представете си човека, с който искате да скъсате енергийната връзка. Влезте в контакт с него, представете си го ясно, чуйте гласа му, усетете аромата му… Важно е да е “истинско”!

Когато сте готови му кажете, че това е ритуал по скасване на връзката помежду ви. Представете си енергийната връзка между вас. Може да са няколко, от различни места, с различна големина… Оставете се на усещанията и интуицията.

Почуствайте тази или тези връзки между вас. Почуствайте колко сте свързани.

Кажете на глас, че прекъсвате тези връзки и кажете защо. С ваши думи. може дори да поговорите с човека срещу вас. Чуйте го какво има да ви каже, може да е важно. Думи за сбогом, или нещо друго. Кажете му и вие какво мислите за него, всичко което не сте посмели да му кажете, или нещо което незнае, изобщо всичко което искате да му кажете, сега е времето.

Прережете връзките между вас. Представете си как откъсвате тези връзки от себе си и се освобождавате. Кажете го на глас. Например “В този момент аз прерязвам завинаги енергийните връзки между мен и … и се освобождавам завинаги!”

Представете си как се освобождавате.

Почуствайте освобождението!

Дайте си малко време за осъзнаване и след това бавно се раздвижете и отворете очи.

Успех!

Лидия

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.